Activitats infantils

A l’Atzavara creiem en la importància de cultivar la lectura des de la infància. Entenent els nens i les nenes de manera completa, volem acompanyar-los en la vida a través de la paraula escrita i oral. Les diferents activitats estan enfocades a acostar els llibres a la infància, aprendre a estimar el seu llenguatge i les seves històries. Acostar-nos a l’experimentació i a la imaginació creadora i transformadora.
Oferim un espai acollidor on organitzem activitats i tallers que els acostin a la lectura i a l’art del llibre amb respecte i diàleg, siguin petits o grans lectors, perquè pensem que no és el mateix saber llegir que descobrir la lectura. Conta contes, tallers, trobades amb escriptors/es, il•lustradors/es i editorials per conèixer el món del llibre en la seva totalitat, tant en l’àmbit infantil com juvenil. Treballem de manera més continuada amb l’associació Maneno i amb la narradora Pati de Contes.

A l’agenda trobareu la informació concreta de cada activitat.

Ens voleu acompanyar en la propera aventura?

OBRINT FINESTRES 2019-2020

OBRINT FINESTRES és un espai de tertúlia i formació de l’àlbum il·lustrat i la literatura infantil i juvenil. Aquest curs, ens reunim trimestralment per compartir una selecció de les novetats editorials: àlbum il·lustrat, literatura, poesia, llibres d’artista, contes populars…

Molt sovint, impera la idea que els llibres per a nens no són literatura, o que els llibres il·lustrats només són per als més petits.  Però creiem que  els millors llibres, les millors històries, han de ser,  precisament, per als nens i nenes.

De la gran oferta de novetats del sector editorial infantil, quins criteris podem seguir a l’hora de fer una tria de llibres? Quina és la nostra forma d’acompanyar un camí lector? Quins llibres ens agraden i què ens evoquen?

Amb aquestes i altres preguntes,  ens volem rodejar de llibres i compartir lectures entre tots i totes. Conèixer les novetats que hagin anat arribant durant el trimestre, gaudir dels diferents punts de vista que pugui haver-hi.  I mirar, olorar i tocar. Jugar, observar i sentir.

On i quan?

A la llibreria Atzavara, a les 19.00 h

10 de desembre

31de març

2 de juny

Destinat a mares, pares, educadores, mediadores, bibliotecaris o curiosos en general!

Dinamitza l’activitat: Mar González, mediadora de lectura, narradora i formadora.

Activitat gratuïta. Cal confirmar assistència.