Activitat

Cicle d’àlbum il•lustrat i literatura infantil: Obrint finestres

Dimarts 10 de desembre

OBRINT FINESTRES és un espai de tertúlia i formació de l’àlbum il·lustrat i la literatura infantil i juvenil. Aquest curs, ens reunim trimestralment per compartir una selecció de les novetats editorials: àlbum il·lustrat, literatura, poesia, llibres d’artista, contes populars…

Molt sovint, impera la idea que els llibres per a nens no són literatura, o que els llibres il·lustrats només són per als més petits.  Però creiem que  els millors llibres, les millors històries, han de ser,  precisament, per als nens i nenes.

De la gran oferta de novetats del sector editorial infantil, quins criteris podem seguir a l’hora de fer una tria de llibres? Quina és la nostra forma d’acompanyar un camí lector? Quins llibres ens agraden i què ens evoquen?

Amb aquestes i altres preguntes,  ens volem rodejar de llibres i compartir lectures entre tots i totes. Conèixer les novetats que hagin anat arribant durant el trimestre, gaudir dels diferents punts de vista que pugui haver-hi.  I mirar, olorar i tocar. Jugar, observar i sentir.

Dinamitza l’activitat: Mar González, de Maneno Associació.
Hora de l’activitat: A les 19.00 h

Cal confirmar assistència

Obrint finestres