Llibre Solidari

El Llibre solidari és una iniciativa que va néixer a la llibreria Atzavara amb la voluntat de posar el nostre granet de sorra en el foment de l’educació i la lectura entre els infants i els joves que es troben en una situació vulnerable.

La nostra intenció era realitzar aquest projecte d’una manera col·laborativa i volíem que estigués vinculada al món dels llibres.

Així doncs, vam posar en marxa la idea de publicar un llibre escrit entre tots i posar-lo a la venda a la llibreria per aconseguir uns beneficis que anessin destinats a una entitat social.

Vam fer una crida a la gent del barri i a tots els que els hi vingués de gust on demanàvem relats curts o poemes de temàtica oberta.

Aquests escrits havien de tenir una extensió d’entre 2 i 6 folis.
Preteníem així que tothom que volgués pogués convertir-se en escriptor de forma puntual i esdevenir autor d’un llibre que es posaria a la venda amb aquest fi solidari.

Per què és solidari?

És una iniciativa solidària perquè els beneficis que es van generar van anar destinats, íntegrament, al Casal dels Infants, una entitat social i ciutadana que treballa als barris, al costat dels infants i joves amb més dificultats perquè tinguin el màxim d’oportunitats.

L’experiència d’editar un llibre d’aquestes característiques ha estat per a nosaltres molt satisfactòria i enriquidora. Amb ganes de seguir col·laborant amb entitats que treballen de manera activa i responsable per un món més just, mantenim viva la idea del llibre solidari i esperem oferir noves propostes i convocatòries ben aviat.